Количка 0
0,00 лв.

Опознай света. Общообразователно помагало за 2. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)

Комплектът съдържа четири книжки по 24 страници.

Комплектът съдържа четири книжки по 24 страници. Във всяка от тях е разработена една тема, която е свързана с растенията, сезоните в света, сезоните в България и животът в училище. Тяхното съдържание допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, околен свят и домашен бит и техника.

Информацията е поднесена в кратки текстове и е богато онагледена с автентични изображения. В края на всяка книжка е отделено място за самопроверка на придобитите знания. Решаването на задачите от книжките изисква прилагане на знания от различни предметни области. Всички занимателни задачи са насочени към по-лесното и по-успешното затвърдяване на наученото чрез използване на междупредметни връзки.

Включените в книжките проекти дават възможност на децата да участват активно в различни дейности. Това подпомага усвояването и затвърдяването на придобитите знания за света по един интересен и приятен начин.

Комплектът съдържа и безплатно приложение – двустранен Природен календар. Чрез изработването и системното му попълване децата прилагат наученото неусетно, като се забавляват.

Комплектът „Опознай света“ за 2. клас продължава изпълнението на мисията на National Geographic да просвещава и обучава обществото, като насочва вниманието на най-малките към опознаването и опазването на природата и културните ценности. Той подпомага работата на учителя, като предоставя много приятни, забавни и полезни дейности за децата.

Комплектът съдържа четири учебни книжки:

   - Сезоните;
   - Растенията по света;
   - Сезоните в България;
   - Животът в училище;
   - Двустранен природен календар.

Повече информация
ISBN 9789541809563
Цветност цветна
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Опознай света. Общообразователно помагало за 2. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)
Вашият рейтинг