Количка

Опознай света. Общообразователно помагало за 2. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)

Няма наличност
SKU
АОУПНГ2
11,90 лв.

Комплектът съдържа четири книжки по 24 страници.

Комплектът съдържа четири книжки по 24 страници. Във всяка от тях е разработена една тема, която е свързана с растенията, сезоните в света, сезоните в България и животът в училище. Тяхното съдържание допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, околен свят и домашен бит и техника.

Информацията е поднесена в кратки текстове и е богато онагледена с автентични изображения. В края на всяка книжка е отделено място за самопроверка на придобитите знания. Решаването на задачите от книжките изисква прилагане на знания от различни предметни области. Всички занимателни задачи са насочени към по-лесното и по-успешното затвърдяване на наученото чрез използване на междупредметни връзки.

Включените в книжките проекти дават възможност на децата да участват активно в различни дейности. Това подпомага усвояването и затвърдяването на придобитите знания за света по един интересен и приятен начин.

Комплектът съдържа и безплатно приложение – двустранен Природен календар. Чрез изработването и системното му попълване децата прилагат наученото неусетно, като се забавляват.

Комплектът „Опознай света“ за 2. клас продължава изпълнението на мисията на National Geographic да просвещава и обучава обществото, като насочва вниманието на най-малките към опознаването и опазването на природата и културните ценности. Той подпомага работата на учителя, като предоставя много приятни, забавни и полезни дейности за децата.

Комплектът съдържа четири учебни книжки:

   - Сезоните;
   - Растенията по света;
   - Сезоните в България;
   - Животът в училище;
   - Двустранен природен календар.

Повече информация
ISBN 9789541809563
Цветност цветна
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Опознай света. Общообразователно помагало за 2. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)
Вашият рейтинг