Количка 0
0,00 лв.

Куклите

От: Венета Райкова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕНТБ61
18,00 лв.​Залезът на една музикална империя, или триумфът на куклите? За някои играта приключва, а за други едва сега започва!
Рая управлява най-голямата музикална компания у нас, но само за миг всичко се срива за нея и тя попада в затвора. Дали е жертва, или победител? Ще стане ясно, когато тази силна жена излезе на свобода и поиска да си върне своето.

Съпругът й Божидар е най-успешният музикален продуцент в държавата. Той може да сбъдва мечти и да създава звезди, но увлечен в многобройните си авантюри с жени, отдавна е загубил посоката в личния си живот.   

Певиците на „Куклите“ са обожавани от всички и това ги е превърнало във вечно недоволни от живота си глезли. Те имат бляскава кариера, но копнеят да намеря идеалния партньор. Често обаче се лутат в избора на мъж, защото не могат да си отговорят на въпроса какво искат от половинката си  – пари, любов или секс.

Само от „Куклите“ ще разберете какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес и в спалните на обожаваните от всички певици. Любов и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието на куклите.

Осмелете се да повдигнете завесата и да се потопите в този свят на интриги, мръсни игри и много звезден блясък...
Повече информация
ISBN 9786191643813
Тегло 0.200000
Цветност цветна
Издател Ентусиаст
Корица мека
Брой страници 328
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Куклите
Вашият рейтинг