Количка

Кръстопът. Съдбата всеки ден ни дава право на избор

От: Владимир Чеповой, Анна Ясная

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ГНЗПП03
14,90 лв.

За изборите, които правим на кръстопътищата на съдбата. Съдбата всеки ден ни дава право на избор.

За изборите, които правим на кръстопътищата на съдбата.

„...Всеки от нас си има своите житейски кръстопътища, и само от избора ни: накъде ще поемем – зависи не само по-нататъшният ни живот, но и съдбата на децата ни. Бъдете изключително внимателни при всяка точка на пресичане и не бързайте с избора на посока, но и не се бавете прекалено с решението си – понякога забавянето прилича на смърт...“

Ако искате да стоплите душата си, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга. Срещата с нея е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имаш усещането, че потъваш, че се губиш, след прочита й със сигурност ще се почувстваш отново в безопасност, избрал уверено посоката... след поредния си кръстопът.

Нейният герой – самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Една история, която ще ви пречисти, ще ви умиротвори, ще ви припомни простите истини и изконните ценности, които изпълват живота със смисъл. И с щастие! А те са: Вяра, Надежда и Любов!

Какъв избор ще направи героят? Какво избира всеки от нас?

Повече информация
ISBN 9786197316025
Цветност черно/бяла
Издател Гнездото
Корица мека
Брой страници 246
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кръстопът. Съдбата всеки ден ни дава право на избор
Вашият рейтинг