Количка

Как ще оцените живота си

От: Клейтън Кристенсен, Джеймс Олуърт и Карън Дилън

Специална цена 13,56 лв. Редовна цена 15,95 лв.

2,39 лв. 15 %

Един от най-влиятелните световни експерти в областта на иновациите и автор на бестселъри – Клейтън Кристенсен, предлага нетрадиционен подход за изграждане на удовлетворяващ живот.

Един от най-влиятелните световни експерти в областта на иновациите и автор на бестселъри – Клейтън Кристенсен, предлага нетрадиционен подход за изграждане на удовлетворяващ живот.
През 2010 г. професор Кристенсен изнася въздействаща реч пред дипломиращите се възпитаници на Харвардското бизнес училище. В нея той споделя прозренията, до които е достигнал със студентите си, прилагайки бизнес теориите към аспекти от личния живот. Речта е паметна не само защото разкрива житейската философия на Кристенсен, но и защото той я изнася в повратен за него период, в който се бори с тежко заболяване. Впоследствие концепцията на речта е доразвита в настоящата книга, като се акцентира върху три основни въпроса: 

Как мога да съм сигурен, че ще намеря удовлетворение в кариерата си? 
Как мога да съм сигурен, че личните ми взаимоотношения ще се превърнат в траен източник на щастие? 
Как да избегна опасността да компрометирам почтеността си? 

Авторите не дават готови отговори на тези въпроси, нито доказана формула за щастие и успех. Изложените теории ще ви помогнат сами да намерите отправната точка към живота, към който се стремите. Както и да вземете онези решения, които ще доведат до категоричен и удовлетворяващ отговор на въпроса „Как бихте оценили живота си?“. 
Повече информация
ISBN 9789542620884
Тегло 0.2800
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 14,2х21
Преводач Даниел Пенев
Брой страници 224
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как ще оцените живота си
Вашият рейтинг