Количка 0
0,00 лв.

Искам да науча повече по български език и литература за 4. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

От: Лилия Вълкова, Христина Сергеева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП4191
Раздел: 4-ти клас
6,90 лв.

Учебното помагало допълва и разширява подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности в задължителните часове в 4. клас.

Раздел: 4-ти клас

Учебното помагало допълва и разширява подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности в задължителните часове в 4. клас. Разработените 34 теми са представени на две страници и изцяло следват усвоеното учебно съдържание. Предложени са и теми за входяща и изходяща диагностика, както и приложение, което обобщава всички основни езикови понятия и явления, усвоени в началния етап.

Приложението в екземплярите за учителите съдържа и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по български език и литература в избираеми учебни часове, както и текстовете на включените диктовки.

Вариантите на работа по различните теми включват:

 - разнообразни и занимателни дейности за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците;
 - текстове за усъвършенстване на уменията за четене с разбиране;
 - занимателни задачи, включващи новите понятия;
 - задачи за създаване на различни видове текстове, за писането на които са обособени специални места;
 - функционални илюстрации към използваните литературни произведения.

Учебното помагало може да се използва не само в избираемите учебни часове, но и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа, както и при целодневно обучение.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9789541814994
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 76
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Искам да науча повече по български език и литература за 4. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)
Вашият рейтинг