Количка 0
0,00 лв.

Искам да науча повече по български език и литература за 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

От: Лилия Вълкова, Христина Сергеева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП20171
Раздел: 2-ри клас
6,90 лв.

Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Раздел: 2-ри клас

Учебното помагало разширява и допълва подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности, придобити в задължителните часове във 2. клас. Разработените в него 32 теми изцяло следват усвоеното учебно съдържание от всяка седмица. Те са представени на две страници. Предложени са и теми за входяща и изходяща диагностика.

Помагалото съдържа:

     - разнообразни и занимателни дейности, които допринасят за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците;

     - текстове за усъвършенстване на уменията за четене и разбиране, съобразени с възрастовите особености на второкласниците;

     - занимателни задачи – за рисуване и оцветяване, за свързване, за избор на верен отговор, кръстословици и др.;

     - задачи за създаване на различни видове текстове, заложени в учебната програма за 2. клас;

     - функционални илюстрации към познати за учениците литературни произведения. Те улесняват възприемането и изпълнението на задачите и създават позитивна нагласа за работа.

Помагалото може да послужи на учениците, учителите и родителите в езиковото и литературното обучение във 2. клас. Предложена е и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по БЕЛ в избираеми учебни часове.

Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Раздел: 2-ри клас
Повече информация
ISBN 9789541811641
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Искам да науча повече по български език и литература за 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)
Вашият рейтинг