Количка 0
0,00 лв.

Искам да науча повече по български език и литература за 1. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

От: Лилия Вълкова, Христина Сергеева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП10171
Раздел: 1-ви клас
6,90 лв.

Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Раздел: 1-ви клас

Учебното помагало е предназначено за разширяване и допълване на подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове в 1. клас. То съдържа 32 теми – по една за всяка учебна седмица. Всяка тема е разположена на две страници. Включеното в помагалото учебно съдържание доразвива и надгражда формираните в часовете за задължителна подготовка компетентности.

Помагалото съдържа:

 - разнообразни и забавни дейности, свързани с развитието на езиковите, литературните и комуникативноречевите умения на първокласниците;

 - подходящи илюстрации, които улесняват възприемането на задачите и създават позитивна нагласа за работа;

 - текстове за усъвършенстване на уменията за четене и разбиране, съобразени с възрастовите особености на учениците;

 - занимателни задачи – за рисуване и оцветяване, за свързване, за избор на верен отговор, кръстословици и др.


Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9789541811498
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Искам да науча повече по български език и литература за 1. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)
Вашият рейтинг