Количка

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категории С, С1, СЕ (2019) + Зебра Тест

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЗБР051
14,99 лв.

Учебното помагало е отличен помощник за всеки кандидат за професионален шофьор.

ИНТЕРАКТИВНО УЧЕБНО ПОМАГАЛО ЗА КАНДИДАТ- ШОФЬОРИ КАТЕГОРИИ (категории С, С1, СЕ)

Учебното помагало е отличен помощник за всеки кандидат за професионален шофьор. Също така и „верен другар” за всички водачи на превозни средства за превоз на товари по време на тяхната работа.

Със своят добре подбран и илюстриран вид, книгата ви предлага съдържание, което е ежедневие за професионалните водачи, а именно: работа с транспортни документи, правила за периодите на управление и почивка, използване на тахографи и разбира се - общо устройство на товарните превозни средства. Съдържа и новите европейски изисквания, свързани с безопасността на движението по пътищата, екологичните норми, управлението и действията при критични и аварийни ситуации, принципното устройство и обслужване на товарните автомобили и прикачните устройства (ремаркета).

Поместени са всички нови изпитни въпроси върху които се провежда теоретичния изпит за категориите С, С1 и СЕ.

В специално безплатно приложение към учебника са поместени примерни изпитни тестове, с които можете да проверите знанията си преди изпита.

С учебникът се предлага и безплатно мобилното приложение за таблети и телефони - Зебра тест. Зебра тест предоставя нова възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорския изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.
Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

Повече информация
ISBN 9786197144079
Цветност цветна
Издател Зебра
Корица мека
Брой страници 400
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категории С, С1, СЕ (2019) + Зебра Тест
Вашият рейтинг