Количка 0
0,00 лв.

Информационни технологии за 9. клас (Просвета)

От: Н. Николова, Е. Стефанова, М. Николова, Д. Петрова, Д. Митева, К. Стефанов

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ППУ91811
Раздел: 9-ти клас
9,00 лв.

Учебникът изгражда у учениците високи дигитални компетентности, които ще са им необходими за бъдеща реализация, независимо в коя област смятат да се развиват.

Раздел: 9-ти клас

Няма невъзможни мисии – това вече знаят учениците, които са ползвали учебниците на този авторски колектив в 5., 6., 7. и 8. клас. Всеки урок е организиран около една „Мисия” – предизвикателна проблемна ситуация, при чието разплитане се въвежда новото учебно съдържание. Мисията е проектно задание, което с напредване на учебната година става все по-мащабно, а в нейния край вече е реален екипен проект. Изпълнението ѝ гарантира постигането на очакваните от учебната програма резултати. Тя става възможна с помощта на разнообразни дидактически средства:

 - задачи с практическо приложение;
 - игри;
 - предизвикателства;
 - откриване на съкровища (знания);
 - нови оръжия (умения за работа с високотехнологични средства).

Рубриката „Трикове” описва детайлно различни техники за постигане на конкретни резултати. Прилагайки ги, учениците на практика развиват уменията, залегнали в учебната програма. За удобство новите понятия са изведени в таблица в началото на урока. В учебника са включени и много допълнителни задачи за самостоятелна или екипна работа, водещи до трайно усвояване на учебното съдържание.

Авторите са вложили в учебника дългогодишния си опит от работата по национални и международни проекти, свързани със съвременните методи за обучение по информационни технологии. Учебникът изгражда у учениците високи дигитални компетентности, които със сигурност ще са им необходими за бъдеща реализация, независимо в коя област смятат да се развиват.

Раздел: 9-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540136493
Цветност цветна
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Информационни технологии за 9. клас (Просвета)
Вашият рейтинг