Количка 0
0,00 лв.

Информационни технологии за 8. клас + CD (Просвета)

От: Елиза Стефанова, Мирослава Николова, Дафинка Митева и др.

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ППУ817330
Раздел: 8-ми клас
9,00 лв.

Учебникът има за цел да отговори на нуждите на обществото от дигитално компетентни млади хора.

Раздел: 8-ми клас

Учебникът по информационни технологии за 8. клас на издателство „Просвета“ има за цел да отговори на нуждите на обществото от дигитално компетентни млади хора, които използват ефективно и етично модерните информационни и комуникационни технологии за решаване на ежедневни проблеми, за комуникация и себеизразяване.

При създаването му авторите са интегрирали дългогодишния си опит по множество национални и международни проекти, свързани със съвременните методи за обучение с помощта на информационните и комуникационните технологии.

Всеки от уроците включва предизвикателни контексти, както и допълнителни задания с практически приложим резултат. Основният обект във всеки урок е т. нар. Мисия – проблемна ситуация, която учениците трябва да изпълнят. Преодоляването ѝ гарантира и постигането на очакваните от учебната програма резултати. При изпълнението на поставените предизвикателства учениците разполагат с различни помощни средства – карета с описание на новите концепции, карета с допълнителна информация и инструменти за работа, карета с трикове, описващи различни техники за постигане на конкретни резултати. За удобство новите понятия са изведени в таблица в началото на урока. След всяка тема има тест за самопроверка на усвоените знания и умения.

Раздел: 8-ми клас
Повече информация
ISBN 9789540134277
Цветност цветна
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 60
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Информационни технологии за 8. клас + CD (Просвета)
Вашият рейтинг