Количка 0
0,00 лв.

Да живеят кралиците

От: Ема Мериът

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ПК979
15,00 лв.
​Подценени или демонизирани, представените в тази книга владетелки са живели в периода от 1500 г. пр.Хр. до началото на ХХ век. Групирани са в седем глави според стила им на управление и техните дела.
В историята на човечеството е имало немалко силни жени, които са се доказали като обиграни политици, опитни администратори или могъщи пълководци. Но повечето от тях не са получили голямо внимание или слава. Това са кралици, царици, императрици, които дълго са били пренебрегвани или пък са потънали в забрава, често несправедливо очернени и отхвърлени като фигуранти на световната сцена.

Подценени или демонизирани, представените в тази книга владетелки са живели в периода от 1500 г. пр.Хр. до началото на ХХ век. Групирани са в седем глави според стила им на управление и техните дела. Всички те са тук – безстрашните, яхнали слонове, воини, безжалостните предтечи, предрешените в мъжки одежди бунтарки, енергичните свободомислещи, жилавите оцеляващи и просветените будители. Време е да открием колко могъщи, великолепни, кръвожадни и възхитителни са били тези жени.
Повече информация
ISBN 9786192430979
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Прозорец
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Мариана Панова
Брой страници 262
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да живеят кралиците
Вашият рейтинг