Количка 0
0,00 лв.

Атлас по география и икономика за 7. клас + On-line интерактивни упражнения + аудиоинформация (Атласи)

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
АТЛУП71810
Раздел: 7-ми клас
8,00 лв.

Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по география и икономика за 7. клас за учебната 2018-2019 г.

Раздел: 7-ми клас

Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по география и икономика за 7. клас за учебната 2018-2019 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници. 

On-line Интерактивни упражнения (нова програма) по география и икономика за 7. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството, в категорията ОНЛАЙН ПОМАГАЛА КЪМ УЧЕБНИ АТЛАСИ, подкатегория География и икономика/за.7. кл. (нова програма).

Достъпът до учебното ОНЛАЙН ПОМАГАЛО става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гъбра на картата има указания за активиране на кода. 

On-line Интерактивни упражнения са под формата на компютърни игри, по теми от новата учебна програма по география и икономика за шести клас за учебната 2018-2019 г. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9789542945246
Цветност цветна
Издател Атласи
Корица мека
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас по география и икономика за 7. клас + On-line интерактивни упражнения + аудиоинформация (Атласи)
Вашият рейтинг