Количка 0
0,00 лв.

Контролни работи по Математика за 5. клас (Просвета)

От: Снежинка Матакиева, Тинка Бонина-Христова, Юлия Нинова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП5171
6,90 лв.

Сборникът е подходящо помагало и за учениците при тяхната самоподготовка за предстоящи писмени изпитвания или за самооценка на усвоените базисни знания и умения по математика в края на дадена тема или след завършен раздел от учебното съдържание.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

 

Форматът на контролните работи по математика в настоящия сборник за 5. клас кореспондира на теста за Националното външно оценяване по математика след 7. клас – I и II модул. Нивото на трудност на задачите и разнообразието им по отношение на тестваните нива на знания, умения и приложение са съобразени с възрастовите особености на петокласниците.

Сборникът съдържа теми за контролни и класни работи по математика, разработени в два варианта и оформени за удобство на бланка с осигурено място за индивидуалните данни на учениците, за свободните отговори и за описание на решението на някои задачи.

Темите за писмени работи са разработени на три нива, по два варианта (съответно с времетраене 10 мин., 20 мин. и един учебен час). За всяко ниво е дадена формула за преобразуване на получените точки в оценка.

Контролните са тематично обособени и хронологично подредени съгласно тематичното разпределение, дадено в книгата за учителя към учебника по математика за 5. клас.

Сборникът е предназначен за учителя по математика с цел подпомагането му при изготвяне на теми за писмени изпитвания или за индивидуален контрол.

Учениците от 5. клас успешно могат да използват помагалото в подготовката си - да направят самостоятелна оценка на знанията си и да попълнят пропуските си по математика.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

 

Повече информация
ISBN 9789540132730
Тегло 0.250000
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 68
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Контролни работи по Математика за 5. клас (Просвета)
Вашият рейтинг