Споделете празника с нас!

рожден ден на книжарница хермес варна

Книжарница „Хермес“ Варна отбелязва втория си рожден ден. По този повод от 27 до 29 юни (четвъртък, петък и събота) всички книги на Издателска къща „Хермес“ в книжарницата ще бъдат с 20% отстъпка.

Специален гост на празника ще бъде писателят Владимир Зарев. На 27 юни от 18,30 часа той ще се срещне с почитателите на българската литература във Варна, където ще представи най-новия си роман „Чудовището“.

премиера на Владимир Зарев във Варна

Богатото разнообразие от заглавия, които предлага, специалното отношение към клиентите и традиционният Литературен четвъртък превръщат книжарница "Хермес" в любимо място на читателите в морската столица.
В книжарницата са гостували обичани автори като Ивинела Самуилова, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Елица Виденова, Ангел Ангелов, Максим Минчев, проф. Иван Станков, Ралица Генчева, Слави Панайотов.

Благодарим на всички, които споделят радостта от четенето с нас! Благодарим за доверието на нашите клиенти и партньори, които станаха и наши приятели! Заповядайте в книжарницата от 27 до 29 юни, за да отбележим и този празник заедно!