„Как се чувстваш днес?“ е забавна и полезна книга, която ще ви помогне да научите детето си как да разбира и да изразява продуктивно и положителните, и отрицателните си чувства. 

Базирана на новаторски методики, тя ви дава инструментите, от които се нуждаете вие и вашето дете, за да се справите с чувствата, без всичко да свършва със сълзи!  

Тази книга предоставя инструментите, от които децата се нуждаят, за да се справят с чувствата си... Съдържа чудесни обяснения!...

Martine Horvath, Early Years Educator magazine


Книгата е отличен начин да помогнете на децата да разберат и управляват емоциите си, като същевременно ги уверявате, че е съвсем нормално да се чувстват по този начин. Дръжте я под ръка за всички тези трудни моменти!

Sarah Brew, www.parentsintouch.co.uk


„Как се чувстваш днес?“ е в ТОП 3 на Амазон в класацията „Учебни помагала и образователни материали“ и в челната десетка на класациите „Книги за деца в предучилищна възраст“ и „Детски книги за емоционална интелигентност“.

За авторите

Моли Потър е бестселъров автор на над 30 книги за емоционална интелигентност, креативно мислене и др. Повече от 19 години работи с деца в различни училища и образователни центрове. Разработва и провежда обучения и програми, свързани с поведението и емоционалното развитие на деца във всички възрастови групи. Разнообразният опит се оказва изключително полезен по време на работата по книгите й, които помагат на родителите да разговарят с децата си по трудни за обсъждане теми. 

Сара Дженингс илюстрира детски книги от 2013 г. Още като дете тя открива, че обожава рисуването. Харесва й да комбинира традиционни и дигитални техники за своите илюстрации, а най-любимата й част е създаването на различните герои. В момента живее в Лондон и работи в дома си, в компанията (или по-скоро под надзора) на една своенравна котка.