Най-лесните рецепти на Джейми Оливър за заети хора!

Фокусирайки се върху невероятни съчетания от пет съставки, той е създал 130 рецепти, които да приготвите у дома. В  "Рецепти с 5 съставки" ще намерите рецепти с основни продукти за всеки вкус – от салати и ястия с паста, пилешко и риба до вълнуващи комбинации със зеленчуци, телешко, свинско, ориз и нудели, както и специална глава с десерти.

джейми оливър рецепти с пет съставки ананас

С минимални усилия ще постигнете отличен вкус и ще почерпите идеи, които ще ви вдъхновят за смели импровизации.

Джейми Оливър Рецепти с 5 съставки - рецепта за пушена сьомга

Публикуването на „Рецепти с 5 съставки“ във Великобритания бележи важен момент във впечатляващата кариера на Джейми – това е неговата 20-та издадена кулинарна книга и едно от най-продаваните заглавия за изминалата година. Освен това най-накрая той може да сподели с почитателите си дълго обмисляна идея. Любимият топготвач на милиони хора по света казва: „Не мога да повярвам, че ми отне 20 години да осъществя този проект. Но си заслужаваше – изпълнен съм с вдъхновение и смирение, защото осъзнах ясно, че най-простите неща в живота често са и най-хубавите“.
Структурата и удобната подредба също са подчинени на концепцията за максимална изчистеност, което превръща книгата в незаменим помощник не само на заетите хора, но и на всички ценители на семплата и вкусна храна.

Готвенето не трябва да е сложно и затова новата книга на Джейми Оливър ще стане най-верният ви помощник в кухнята!

Джейми Оливър Рецепти с 5 съставки