Количка 0
0,00 лв.

Самоучители, разговорници, речници | Страница 2

Артикули 21-40 от 95

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Италианска граматика Zanichelli
    Италианска граматика Zanichelli
    Пиетро Трифоне, Масимо Палермо
  2. Граматика на испанския език (Колибри)
    Граматика на испанския език (Колибри)
    Адриана Миткова, Боряна Кючукова-Петринска
    22,00 лв.

Артикули 21-40 от 95

Настрой възходяща посока
на страница

Какво ще откриете в раздела

В този раздел ХЕРМЕС Ви представя едни от най-добрите самоучители, разговорници и речници на много достъпни цени. Можете да поръчате онлайн или да посетите най-близката до Вас книжарница ХЕРМЕС.

Тук можете да намерите речници на руски, гръцки, френски, турски, испански, италиански, немски и английски език и др. езици. Актуалността на всеки един от тях се изразява в обяснението и представянето на нови значения и думи. Българският читател може да се срещне с множество непознати думи на много езици. Представена е и активна лексика, която е свързана с бързото развитие на мобилните и информационни технологии, както и с новите политически, икономически и социални реалности.

Ако искате да научите някой нов език, вземете си самоучител. Така лесно и с малко усилия от своя страна, ще научите турски, немски, руски, английски, испански, нидерландски и чешки. Има самоучители и речници както за деца, така и за възрастни.

Освен правоговорници и езикови самоучители, тук можете да намерите правописни и тълковни речници. Съща така и синонимен и граматически.

Можете да проверите граматиката си бързо и лесно, с едно отваряне на речника.

Какво представляват самоучителите

Ако искате да прочетете книга, която ще ви научи на мъдрост и ще бъде Ваш самоучител, а пък в същото време ще ви накара да се чувствате релаксирани и отпуснати, обърнете внимание на "Даровете на младия пътешественик" от Анди Андрюс. Той е един от най-известните американски автори на книги за самопомощ. В ХЕРМЕС можете да намерите и други негови творби:

  • "Джоунс Проницателят";
  • "Дъното на басейна";
  • "Малките неща";
  • "Седемте решения";
  • "Стани проницател";
  • "Проницателят се завръща";
  • "Последният жокер";
  • "Съкровищата на пътешественика";
  • "Проницателят".

Ако желаете да се научите да рисувате портрети, вземете "Наръчник по рисуване на портрети" на Барингтън Барбър. На човешкия портрет виждаме не само чертите на човека, но и неговия характер, предпочитания и настроение. Рисуването има за цел да забавлява и развеселява. Когато рисувате, вие се освобождавате от напрежението и изпускате парата.

В този раздел сме Ви приготвили книги, с които ще се обогатите духовно, ще се ограмотите и научите на нови неща, или пък ще си припомните старите. Ще запълните свободното си време с положителни емоции.