Количка
Вход

Кулата на шутовете

От: Анджей Сапковски

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИФ716
Специална цена 18,81 лв. Редовна цена 20,90 лв.

2,09 лв. 10 %

Пригответе се за шеметно приключение, което самият Анджей Сапковски определя като най-добрата си творба. 
Пригответе се за шеметно приключение, което самият Анджей Сапковски определя като най-добрата си творба. „Кулата на шутовете“ съчетава най-добрите традиции на историческия роман с добре поднесени фентъзи елементи, болезнено реалистичен свят и неповторимото чувство за хумор на Сапковски, което феновете на „Вещерът“ добре  познават.

Краят на света не настъпи в Лето Господне 1420. Макар и много неща да подсказваха, че ще настъпи. Не се оправдаха мрачните пророчества на хилиастите, които предсказваха датата на Края съвсем точно, а именно в първия понеделник на месец февруари 1420 година, след Света Схоластика…Не настъпи Краят на света.

Той не загина и не изгоря. Поне не целият. Но и така беше весело.

Рейнмар от Белава, лекар, билкар, благородник, недоучил магьосник и злополучен любовник, има много лош ден. Обвинен в прелюбодейство (основателно) и в убийство (неоснователно), той трябва да бяга, за да спаси живота си.

А проблемите му тепърва започват. Хуситските войни са в разгара си, кладите на Инквизицията изгарят невинни, а в сенките могъща митична сила, в която правоверните християни не вярват, надига глава. Рейнмар знае, че светът вероятно няма да загине в настъпилия хаос. За себе си обаче не е сигурен.

Ако приключенията на Гералт ви липсват, не пропускайте сагата за Рейнар!
Повече информация
ISBN 9789542831716
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 596
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кулата на шутовете
Вашият рейтинг