Количка 0
0,00 лв.

Среднощната библиотека

От: Мат Хейг

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИНТ3302
19,00 лв.
​Някъде там далече отвъд ръба на вселената има библиотека, която съдържа безброй книги, всяка от тях – история на друга реалност. Една разказва историята на живота ви какъвто е, заедно с друга книга за другия живот, който сте можели да живеете, ако бяхте направили различен избор в някакъв друг етап. Макар всички да се чудим какъв е можел да бъде животът ни, какво бихте направили, ако имахте шанса да попаднете в библиотеката и лично да разберете? Дали някой от онези животи наистина би бил по-добър?
В пленителния нов роман на Мат Хейг Нора Сийд се оказва изправена пред това решение. Изправена пред възможността да замени живота си за нов, да прави друга кариера, да отмени старите „скъсвания”, да осъществи мечтата си да стане специалист по ледниците; тя трябва да се разрови в душата си, докато пътува из Среднощната библиотека, за да реши какво е истински удовлетворяващо в живота и преди всичко кое е това, заради което се заслужава този живот да се живее.

Очарователно четиво, изпълнено с топлота и хумор, и ярка възхвала на силата на книгите да променят животи. – The Sunday Times

Вдъхновяващ, трогателен роман за съжалението, надеждата и втория шанс. ДЕЙВИД НИКЪЛС

Възхвала на възможностите в живота… Прекрасна концепция… Очарователно.
The Guardian

Повече информация
ISBN 9789547833302
Тегло 0.700000
Цветност черно/бяла
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 350
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Среднощната библиотека
Вашият рейтинг