Количка
Вход

Марк Зукърбърг: Момчето милиардер

От: съст. Джордж Беъм

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИНТБИ4
9,08 лв.

Хакер. Аутсайдер. Топ мениджър

Без съмнение творението на Марк Зукърбърг промени света. Facebook революционизира начина, по който една седма от населението на земята общува, реагира на новините и обменя информация.

Ако вече имате бизнес или планирате да създадете такъв, навярно си задавате въпросa, който измъчва лидерите на организации по цял свят: Как е успял Зукърбърг?

Още преди първичното публично предлагане на акциите на Facebook Марк Зукърбърг е магнит за вниманието на медиите. Както може да се очаква, много от профилите и статиите за него са фокусирани основно върху младежките му години, личните му особености и най-често върху богатството му – накратко казано, върху неговата слава на знаменитост.

За разлика от покойния Стив Джобс обаче, Марк Зукърбърг стои далеч от светлината на прожекторите и камерите. Но вникването в личния му живот разкрива много за неговия характер, за начина, по който мисли, и за ценностите му, които изграждат облика на Facebook.

„Марк Зукърбърг: Момчето милиардер“ е първата и единствена книга, която разглежда визионерските размисли на създателя на Facebook  чрез тематично подредени негови цитати. Това е най-достоверният поглед върху успеха на момчето, което създаде най-влиятелната социална мрежа в света - успех, възможен веднъж на поколение.

Най-големият риск е да не поемаш никакви рискове. В свят, който се променя изключително бързо, единствената стратегия, в която провалът е сигурен, е да не поемаш никакви рискове.

Марк Зукърбърг

„Марк Зукърбърг: Момчето милиардер“ разкрива съкровените размисли и вярвания на човека, който основа една от най-големите компании в света... и който успя да създаде мрежа, свързваща целия свят.

Strategy Driven

Малка книга, в която можеш да се потопиш и да намериш много полезни съвети за своя бизнес...

Майкъл Роуч

***

Джордж Беъм, съставител на световния бестселър “iСтив. Словото на човека, прозрял в бъдещето”, е бивш майор от армията, който служи на активна служба в Националната гвардия и в Резерва. Той е публикувал 35 документални книги. Беъм живее във Уилямсбърг, Вирджиния. Неговият уейбсайт е: www.georgebeahm.com.

Повече информация
ISBN дубл.милионерът, който
Цветност черно/бяла
Издател Локус
Корица мека
Брой страници 160
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Марк Зукърбърг: Момчето милиардер
Вашият рейтинг