Количка 0
0,00 лв.

Край на умората

От: Педрам Шоджай, Ник Полизи

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
АСН411
22,00 лв.
В днешно време се лутаме изтощени, живеейки с убеждението, че натрупаната умора, независимо дали е психическа, физическа, емоционална или духовна, е нещо съвсем нормално. Но не е така. Защото, когато ви липсва енергия, животът е истинско предизвикателство.

В „Край на умората“ Педрам Шоджай и Ник Полизи разкриват кои са истинските виновници за вашата умора и как да се справите с тях. Отделено е внимание на храненето, имунната система, движението, съня, токсините, хормоните и мислите ви.
С тази книга ще научите как:

да откриете правилния за вас режим на хранене и да се пазите от опасните за здравето диети;
да избягвате токсините у дома и в града, които ще отнемат вашата енергия;
да се грижите за себе си и да живеете по-дълго, по-спокойно и по-щастливо.
Събраните методи и насоки за справяне с изтощението са резултат от работата на авторите със световни експерти в областта на традиционната, функционалната и холистичната медицина.

Информацията в книгата е обяснена по лесен и достъпен начин, като всеки причинител на умора е разгледан в дълбочина, така че наистина да разберете как влияе на тялото и ума ви. В края на всяка глава са изброени лекове за конкретния проблем, за да можете да го разрешите.
Енергията ви е незаменим ресурс, който не оценявате, докато не го изгубите. Поставете себе си на първо място и се освободете от капана на умората завинаги!


“Да полагате грижи за себе си не е проява на егоизъм. Това е проява на любов и грижа. Когато си почивате и възстановявате енергията си, вие можете да направите повече за хората, които обичате, както и да работите и живеете по-активно.”
 
Повече информация
ISBN 9786197586411
Цветност черно/бяла
Издател Асеневци
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 298
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Край на умората
Вашият рейтинг