Количка
Вход

Амелия Еърхарт (Малки хора големи мечти)

От: Мариа Исабел Санчес Вегара

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ТМЛ06
15,00 лв.

„Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ“ е колекция от картинни книжки с кратки истории на велики жени. В тази поредица най-малките читатели ще научат какво са постигнали някои от най-вдъхновяващите личности на нашето съвремие

„Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ“ е колекция от картинни книжки с кратки истории на велики жени. В тази поредица най-малките читатели ще научат какво са постигнали някои от най-вдъхновяващите личности на нашето съвремие – дизайнери, художници, писатели, музиканти и учени. Жени, които сбъдват големите си мечти и ги превръщат в част от историята.

Като малка Амелия обича да си представя как, разпервайки ръцете си вместо крила, може да полети като птица. Когато става пилот, тя поставя редица рекорди. Прелита над Атлантическия и Тихия океан и поема към най-опасната си мисия: околосветско пътешествие. 

Споделете полета на Амелия Еърхарт – американски пионер в авиацията от времената, когато да летиш е било приключение, а не ежедневие. 

Очарователната, богато илюстрирана поредица „Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ“ предлага вдъхновяващи послания за деца от всички възрасти. Книжките са идеални за четене на глас за най-малките. Подходящи са и за деца, които вече започват да четат сами.

Повече информация
ISBN 9786197455052
Цветност цветна
Издател Timelines
Корица твърда
Брой страници 30
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Амелия Еърхарт (Малки хора големи мечти)
Вашият рейтинг