Количка
Вход

Книга за ученика по математика за 2. клас (Архимед)

От: Р. Алашка, А. Аврамова, М. Алашка, З. Паскалева

Няма наличност
SKU
АРХ2171
Раздел: 2-ри клас

Помагалото може успешно да се ползва от всички второкласници, независимо по кой от действащите учебници се обучават в училище.

Раздел: 2-ри клас

Предлаганата „Книга за ученика“ е помагало по математика, разработено по новата учебна програма на МОН. Тя може успешно да се ползва от всички второкласници, независимо по кой от действащите учебници се обучават в училище.

Учебното помагало е разработено в две части:

Първа част: Сборник от задачи
Втора част: Тестове

Първата част съдържа задачи върху учебния материал, подредени тематично по реда на новата учебна програма за 2. клас. В нея са включени задачи на три нива:

Ниво А – задачи, които са достъпни за всички ученици и осигуряват допълнителна самостоятелна работа по изучавания учебен материал;

Ниво Б – задачи, които осигуряват допълнителна самостоятелна работа за достигане на много добра и отлична подготовка по изучавания учебен материал;

Ниво В – задачи за ученици, които проявяват интерес към математиката и се подготвят за математически състезания.

Втората част съдържа 22 теста.

• Тестове от № 1 до № 12 включват 2 теста за входно ниво, 8 теста за текуща проверка и 2 теста за изходно ниво. Тези тестове са за всички ученици и могат да се ползват през цялата учебна година за преговор или проверка на знанията по съответната тема.

• Тестове от № 13 до № 22 са върху целия учебен материал за 2. клас. Те са предназначени за ученици с интерес към математиката. В тях има задачи, които се дават на математически състезания.

Раздел: 2-ри клас
Повече информация
ISBN 9789547792821
Цветност черно/бяла
Издател Архимед
Корица мека
Брой страници 172
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книга за ученика по математика за 2. клас (Архимед)
Вашият рейтинг