Количка 0
0,00 лв.

Баобаба. Феята от захарницата - книга 4

От: Катя Антонова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
РБК666
18,00 лв.
В тази четвърта книга ще видите любимата си фея така, както никога не сте си я представяли. Ама никога, никога. Е, разбира се, тя си остава побъркваща и своенравна, щура и гениална, но все пак – подгответе се да срещнете една величествена и могъща баобаба!
Светът на феите е в опасност! Светът на хората е в опасност! Нова мисия – доста трудна при това. Добре че Филип може да сметне колко прави две и две.

Да, ето я новата книга, посветена на Ванилия! В нея ще откриете старата Ванилия. Много старата Ванилия. Има ги и 11-годишния Филип, и Всесилия (чиято възраст не бива да се изтъква), и мама Петя, и още много герои, които ще ви накарат да се ококорите, да се замислите и както винаги – да се превивате от смях.

Ще разберете как да си приготвите ябълков пай от чипс. И до какво водят едно глупаво телевизионно шоу, една потисната малка фея и няколко дивана.

В тази четвърта книга ще видите любимата си фея така, както никога не сте си я представяли. Ама никога, никога. Е, разбира се, тя си остава побъркваща и своенравна, щура и гениална, но все пак – подгответе се да срещнете една величествена и могъща баобаба! Всъщност няма как да се подготвите за това, което ви очаква.

Затова просто започвайте да четете!
Повече информация
ISBN 9786197131666
Тегло 0.420000
Цветност черно/бяла
Издател Рибка
Корица мека
Размери 16х23
Брой страници 144, гланцирани
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Баобаба. Феята от захарницата - книга 4
Вашият рейтинг