Количка
Вход

Възможно щастие. Практична психология за себепознание и осъзнатост

От: Магдалена Ангелова

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИ5753
16,00 лв.

Щастието е „парфюм“, с който първо трябва да напръскаш себе си и чак след това да избереш с кого да споделиш аромата му.

Щастието е „парфюм“, с който първо трябва да напръскаш себе си и чак след това да избереш с кого да споделиш аромата му. Тази книга ще ви провокира да бъдете автентични и да намерите път към желаната промяна. 

Описаните в нея практики, медитации и съвети ще ви помогнат в справянето със страховете, конфликта с партньора ,  да погледнете на раздялата по нов градивен начин. Упражненията целят да преработите трудните любовни връзки, травмите от детството,  да освободите сърцето от тъгата, вината, обидата и гнева.

За да се случи това и да повярвате във възможното щастие, е нужно да се срещнете очи в очи със своята Сянка, да я приемете и да се сприятелите с нея. Важно е да разберете, че любовта е грижа и истина, която първо давате на себе си и след това я дарявате на другите. 

Знанието води до резултат само, когато е осъзнато и е превърнато в действие.
Вие сте възможното щастие!
 
 
"Тази книга е дълбока, честна, полезна, приложна. Разпознах се на много места, търсех се в женските типажи и дори си очаквах „свободата“.

„Колко е ценно да има постоянна  доза лудост в нас, за да подхранваме смелостта, вярата, че можем много да променим и постигнем. Не позволявайте на никого да подрязва крилата ви, не го правете и вие със себе си.” Това е моята есенция от книгата „Възможно щастие” на Магдалена Ангелова, а любимите ми пасажи са много повече. Тази доза лудост, подхранваща смелостта, която отстоява свободата, даваща на живота същина, е моят път. И ми е хубаво, че  аналитичната и любовна Магдалена  ми помага и във вглеждането, и в смелостта, и в радостта да го вървя."

Ива Дойчинова
 
 

Повече информация
ISBN 9789542825753
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Брой страници 296
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Възможно щастие. Практична психология за себепознание и осъзнатост
Вашият рейтинг