Количка

Ритъмът на войната (Летописите на Светлината на Бурята: книга 4)

От: Брандън Сандерсън

Предстоящо
SKU
САБС23
Раздел:
45,00 лв.


Очаквайте на 17 ноември!

Сагата „Летописите на Светлината на Бурята“ продължава с „Ритъмът на войната“, очакваното с нетърпение продължение на бестселър номер едно на „Ню Йорк Таймс“ от автора на фентъзи епоси Брандън Сандерсън.

 
Раздел:
След като създава коалиция на човешката съпротива срещу вражеското нашествие, Далинар Колин и неговите Сияйни рицари са прекарали цяла година в дълга, жестока война. Нито една от двете страни не е взела надмощие, а заплахата от предателството на изобретателния съюзник на Далинар ­– Таравнгян, прозира във всяко стратегическо решение.

 
Когато новите технологични открития на учените на Навани Колин започват да променят лицето на войната, врагът подготвя дръзка и опасна операция. Надпреварата, която следва, ще промени самата същност на идеалите на Сияйните и има голяма вероятност да разкрие тайните на древната кула, която някога е била сърцето на техните сили.

 

В същото време Каладин Благословен от бурята трябва да приеме своята нова роля сред Сияйните рицари, а Бягащите по вятъра да се сблъскат с друг проблем. Когато все повече и повече отмъстителни врагове от Слетите се пробуждат, за да се включат във войната, духчетата на честта вече нямат желание да се обвързват с хората, за да се увеличи броят на Сияйните. Адолин и Шалан повеждат група от коалицията към Непоколебима преданост, крепостта на духчетата на честта, за да се опитат да убедят духчетата да им помогнат в битката срещу страховития бог Зло или лично да се изправят срещу бурята на провала.
Раздел:
Повече информация
ISBN 9786191932023
Тегло 1.0000
Цветност черно/бяла
Издател Студио Арт Лайн
Корица твърда
Размери 16х23
Преводач Цветана Генчева
Брой страници 1312
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ритъмът на войната (Летописите на Светлината на Бурята: книга 4)
Вашият рейтинг