Количка 0
0,00 лв.

Принцеси наистина

От: Катя Антонова

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
РБК659
34,00 лв.
​Принцеси наистина е прекрасно илюстрирана книга с приказки, само че героите в нея не са приказни, а реални. В нея единайсет принцеси са представени със забавни и познавателни истории за любов и женитби, интриги и войни, разкош и заточения.
"​Принцеси наистина" е прекрасно илюстрирана книга с приказки, само че героите в нея не са приказни, а реални. В нея единайсет принцеси са представени със забавни и познавателни истории за любов и женитби, интриги и войни, разкош и заточения.

Всъщност това е книга за женски съдби. И да, всички принцеси са истински, както и случките с тях - може би някои не са били точно така, но пък са достоверно смешни и трогателни. Сред тях са личности като кралица Виктория, Елена Българска, съпругите на български владетели, кралици, императрици, влиятелни и красиви жени със знатно потекло и често нелек и противоречив живот...

Историите им са разказани увлекателно и забавно от Катя Антонова, авторката на "Феята от Захарницата", "Двете кралства" и "Седмицата на мишлето", а илюстрациите на Кремена Ягодина са нежни и въздействащи - истински картини.

Проектът е консултиран от професор-историк, а всяка история е допълнена с любопитни факти и интересни предизвикателства към читателя.
Повече информация
ISBN 9786197131659
Тегло 0.650000
Цветност цветна
Издател Рибка
Корица твърда
Размери 27х28
Брой страници 84
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Принцеси наистина
Вашият рейтинг