Количка
Вход

Париж, моя мечта. Уроци по стил, жаргон и съблазън в световната столица на модата

От: Кейт Бетс

Това е невероятната истинска история на американката Кейт Бетс, посветила кариерата си на модата. 

Това е невероятната истинска история на американката Кейт Бетс, посветила кариерата си на модата. Редактор в списанията „Вог“, „Харпърс Базар“ и „Тайм“, тя е и автор на бестселъра „Икона всеки ден. Мишел Обама и могъществото на стила“.

Веднага след колежа Кейт Бетс тръгва към мечтата си и се втурва да превземе Париж. След много премеждия и късмет, успява да навлезе в света на недостъпната, загадъчна и плашеща висша мода. Следват безброй познанства с модни асове, красиви модели, с легендите Карл Лагерфелд, Унгаро, Ив Сен Лоран, и с всички, които диктуват модата от самото ѝ сърце – Париж.

Разказът на Кейт е изпъстрен с ​любопитни истории за звездите на модата, интересни мисли на френски писатели, препратки към парижките художници и картините им, към филми, песни, музика... 

И разбира се, както всички в Париж и Кейт намира любовта.   

***

Кейт Бетс отразява света на модата първо като репортер в парижкия офис на „Дамска мода“, а по-късно като редактор в американските списания „Вог“, „Харпър Базар“ и „Тайм“. Живее в Ню Йорк със своя съпруг – писателя Чип Браун, и техните две деца.

Повече информация
ISBN 9789547422452
Цветност черно/бяла
Издател Слънце
Корица мека
Брой страници 304
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Париж, моя мечта. Уроци по стил, жаргон и съблазън в световната столица на модата
Вашият рейтинг