Количка
Вход

Кралят - книга 12 (Братството на черния кинжал)

От: Дж. Р. Уорд

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИБСБЧК12
17,90 лв.

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие...

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души  ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.


Рот, син на Рот, в продължение на векове е обръщал гръб на престола, но най-сетне намята на плещите си кралската мантия, подкрепян от обичната си жена. Докато войната с Обществото на лесърите продължава да бушува, а заплахата от страна на Кор и шайката му става все по-осезаема, той е принуден да направи избор, който излага всичко и всички на риск.

Бет Рандъл си мисли, че знае в какво се забърква, обвързвайки се с последния чистокръвен вампир на планетата. Ала когато решава, че иска дете, се оказва неподготвена за отговора на Рот, както и за отчуждеността, която това поражда между тях. Въпросът е дали истинската любов ще надделее, или мъчителното наследство на миналото ще се окаже по-силно...

Повече информация
ISBN 9786191570973
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 588
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кралят - книга 12 (Братството на черния кинжал)
Вашият рейтинг