Количка
Вход

Балада за пойни птици и змии (Игрите на глада)

От: Сюзан Колинс

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕКС420
Специална цена 18,00 лв. Редовна цена 20,00 лв.

2,00 лв. 10 %

Сутринта на Жътвата, с която започват десетите "Игри на глада". В Капитола осемнайсетгодишният Кориолан Сноу се подготвя за този единствен шанс да спечели слава като ментор в Игрите. 
Сутринта на Жътвата, с която започват десетите "Игри на глада". В Капитола осемнайсетгодишният Кориолан Сноу се подготвя за този единствен шанс да спечели слава като ментор в Игрите. За някога могъщата фамилия Сноу са настъпили трудни времена и съдбата ѝ зависи от нищожния шанс Кориолан да успее да бъде по-чаровен, по-умен и по-изобретателен от съучениците си, за да стане ментор на трибута победител.

Вероятността да спечели е малка. Пада му се унизителната задача да бъде ментор на момичето трибут от Окръг 12, най-незначителния от всички.
Съдбите на двамата сега са напълно преплетени - всяко решение на Кориолан може да доведе до победа или провал, триумф или поражение.

На арената битката ще бъде на живот и на смърт. Извън арената Кориолан започва да съчувства на обречения си трибут... и трябва да балансира между потребността си да следва правилата и желанието да оцелее на всяка цена.
Повече информация
ISBN 9786197115420
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Екслибрис
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 496
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Балада за пойни птици и змии (Игрите на глада)
Вашият рейтинг