Количка
Вход

Еволюцията на съзнанието

От: Александър Хакимов

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ББМЕ17
15,43 лв.

На какво ниво се намираме сега, в реалния си живот?

На какво ниво се намираме сега, в реалния си живот?

Книгата на Александър Хакимов – прочут специалист по ведическа култура, художник и философ – дава отговор на този въпрос: „По желанията можеш да разбереш човека, неговото ниво, смисъла на живота му. Просто попитай: „Какво искаш в живота? На какво искаш да се радваш, какво би те направило щастлив?“.

И ще разбереш с кого разговаряш. Нивото на желанията – това е нивото на съзнанията“. „Еволюцията на съзнанието“ е плод на трийсетгодишни научни и философски изследвания на автора. В какво се състои висшата цел на човешкия живот, какъв е великият план за еволюцията на душата и как трябва да изглежда съвършената държава? Отговори на тези въпроси, както и на много други, ще откриете в тази книга, от която вече са продадени повече от 100 000 екземпляра.

Събраните в тази книга мъдри, дълбоко философски разсъждения на най-съкровени теми, вълнуващи човечеството от незапомнени времена, помагат на читателите да определят нивото на собственото си съзнание и да погледнат себе си и околния свят по нов начин.

 


Повече информация
ISBN 9789546557384
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 416
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Еволюцията на съзнанието
Вашият рейтинг