Отстъпки, нови книги от бестселърови автори и срещи с любими български писатели очакват читателите

 

 

 

Тази година Издателска къща „Хермес“ очаква посетителите на „Пролетен базар на книгата“ на шатра №36. За периода на събитието всички книги за издателството ще се продават с 20% отстъпка.

По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, „Живот на нашата планета“, книгите на Джоджо Мойс, Джени Хейл, Антъни Уилям, Жозе Родригеш душ Сантуш, Хавиер Сиера, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Фиона Валпи, Лусинда Райли и др. Специално за „Пролетен базар на книгата“ ще излязат и дългоочакваните нови книги на Джоджо Мойс – „Сребърният залив“, на Александра Маринина – „Безупречна репутация“ и на Красимир Димовски – „Ловецът на русалки“.  

 

Ако търсите книжна компания за лятната почивка, не пропускайте шатра 36!

 

Изненади сме подготвили и за нашите малки почитатели. Сред тях са „Прегръдката“ и „Моята първа книга за природата“ – изданията, които спечелиха „Бисерче вълшебно 2022“. На щанда на „Хермес“ ще намерите красиво илюстрованите издания „Винаги ще те обичам“, „Ще те обичам нощ и ден“, „Правиш ме щастлив“, „Винаги ще съм до теб“, „Животът е прекрасен“, „Денят, в който пастелите си тръгнаха“, „Аз обещавам“ и занимателни книги като „Таен дневник за геймъри“, „Таен дневник за модата“ и др. За учениците „Хермес“ предлага колекцията „Златно перо“, както и интересни енциклопедии за най-любознателните.

Любителите на класиката имат възможност да запълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. А почитателите на кулинарията може да разгледат „Тефтерът на баба“ от Светлана Илиева и Илиан Илиев или книгите на Джейми Оливър.

Редом с тях ви очакват и интригуващи заглавия от български автори - най-новите книги на Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Неда Антонова, Петя Александрова, както и любими книги от Ивинела Самуилова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Христо Добротинов, Александър Чобанов и др.

Ако се интересувате още от бизнес, приложна психология, рисуване, здравословно хранене, търсите идеи за подарък или заглавия на духовна тематика, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството.

 

„Хермес“ се включва и в културната програма на „Пролетен базар на книгата“ с премиера на „Късна смърт“ от Иван Станков, която ще се състои на 31 май от 18,00 часа в Книжен център „Гринуич“.

 

Преди премиерата – от 14,00 часа, Иван Станков ще раздава автографи на щанда на „Хермес“ – шатра № 36.

 

 

По време на базара сме предвидили срещи и с други български писатели.

На 1 юни от 18,00 часа може да си вземете автограф от Камелия Кучер. Тя ще разкаже повече за книгите си „Сън“, „Нощ“, „Дом“, както и за преведените от нея романи - „Искрици в мрака“ и „Клуб петък вечер“, чието излизане предстои.

 

 

На 2 юни от 17,00 часа автографи ще раздава Ивинела Самуилова – една от най-продаваните и обичани съвременни български автори.

 

 

На 4 юни от 11,00 часа ще можете да се срещнете с Петя Александрова, чиято нова книга – „Любовни драскотини“, излезе преди дни.

 

 

А от 16,00 часа в шатра №36 почитателите на Костадин Костадинов могат да си купят новата му книга – „Ловецът на пеперуди“, да поговорят с автора и да си вземат автограф.

 

 

Специален гост на щанда на „Хермес“ ще бъде и нашият автор Александър Чобанов, който освен много добър писател е сценарист на най-популарните български сериали. С него ще можете да се срещнете на 5 юни в 11,00 часа.

 

 

Заповядайте от 30 май до 5 юни на шатра №36 – „Хермес“!

 

А за всички, които нямат възможност да посетят базара, до 5 юни отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ - София (бул. „Александър Стамболийски“ №27А) и онлайн на www.hermesbooks.bg.