Лятото вече настъпи, а ние все по-често се замисляме за почивка, море и приятни мигове на плажа с хубава книжна компания.

По този повод Издателска къща „Хермес“ обявява Summer days с отстъпки до 70% за множество популярни заглавия! Промоцията ще бъде валидна от 23 до 27 юни (сряда – неделя) в книжарници „Хермес“ и онлайн на www.hermesbooks.bg!

 

 

За този период избрани заглавия ще се предлагат със 70% и с 50% отстъпка. А всички останали книги на Издателска къща „Хермес“ ще бъдат с 30% отстъпка от коричната цена.

Сред заглавията със 70% отстъпка ще откриете увлекателни летни романи като „Лятото на дивите цветя“ и „Целуни ме така“, интригуващи трилъри като „Игра на лъжи“ и занимателни предложения за малките читатели като „Приключения в джунглата“.

Отново за най-малките говорещата книжка „Котаракът с чизми и други приказки“ ще бъде с 50% отстъпка, заедно с издания за най-любознателните като „Атлас за деца“. А всички книги за лятното четене, включени е колекцията „Златно перо“, ще бъдат с 30% отстъпка.

И тъй като тази година летните месеци са посветени на футбола, енциклопедията „Футболът“ и книгата „Барса: илюстрована история на ФК „Барселона“ също могат да се закупят с 50% намаление. В тази категория са включени и заглавия от Данъл Силва, Жозе Родригеш душ Сантуш, Александра Маринина, Джуди Гаруд, Хавиер Сиера.

Любителите на класиката ще могат да попълнят своята колекция с изданията от „Клуб Класика“, сред които ще има заглавия с 30% и 50% отстъпка. Кулинарите ще могат да закупят книгите „Рецепти с 5 съставки“, „Храна, здраве и щастие“, „Тефтерът на баба“, „И замириса на бабини гозби и спомени“ с 30% отстъпка. За почитателите на нехудожествената литература книги като „Креативност“, „Очаровайте околните“ и „Парижката школа по чар“ ще бъдат с 50% отстъпка.

Независимо дали се интересувате от популярна психология, бизнес литература, здравни книги, търсите полезни книги за най-малките или разтоварващо четиво за летните отпуски, Summer days 2021 включват книги за всеки в семейството.

Идеалната книжна компания за лятото ви очаква в книжарници „Хермес“! Не пропускайте да се възползвате от Summer days 2021 и да споделите радостта от четенето!