През месец юли любителите на литературата ще имат няколко повода за празник. На първо място, лятото е време за почивка, море и приятни мигове на плажа с хубава книжна компания. През 2020 г. обаче месец юли донесе още една приятна изненада за читателите - на 1 юли официално беше въведена нова ДДС ставка от 9% за книгите. Това дава възможност на издателите да подготвят повече и по-интересни издания и промоционални предложения.

В тази връзка Издателска къща „Хермес“ обявява онлайн кампанията Summer days с отстъпки до 70% за множество популярни заглавия! Промоцията ще бъде валидна от 8 до 12 юли (сряда – неделя) само в електронна книжарница „Хермес“ (www.hermesbooks.bg)!

За този период 7 избрани заглавия ще се предлагат със 70% отстъпка тук. Още 50 интригуващи книги ще бъдат налични с 50% отстъпка тук. А всички останали книги на Издателска къща „Хермес“ ще бъдат с 30% отстъпка от коричната цена (може да ги видите тук). Всички намаления ще бъдат активни от 9:00 часа сутринта на 8 юли 2020 г.

Сред заглавията със 70% отстъпка ще откриете увлекателни истории за пътешествия като „Историите на една номадка“, любопитни заглавия за здравословен начин на живот като „Шинрин-йоку: Изкуството и науката на горското къпане“, интригуващи трилъри като „В тъмната гора“.

Ако търсите занимателни книги за малките читатели, сред предложенията с 50% отстъпка ще намерите „Зайчето ме изслуша“, луксозното издание „Български народни приказки“, говорещата книжка „Котаракът с чизми и други приказки“ и още.

Любителите на класиката ще могат да попълнят своята колекция с изданията от „Клуб Класика“, сред които ще има заглавия с 30% и 50% отстъпка. Кулинарите ще могат да закупят книги от Джейми Оливър и Гордън Рамзи с до 50% отстъпка. Независимо дали се интересувате от популярна психология, бизнес литература, здравни книги или търсите разтоварващо четиво за летните отпуски Summer days 2020 включват книги за всеки в семейството.

 

Идеалната книжна компания за лятото ви очаква в електронна книжарница „Хермес“! Не пропускайте да се възползвате от Summer days 2020 и да споделите радостта от четенето с www.hermesbooks.bg!