След успеха на „Щастието е чаша чай с теб“, „С вкус на прясна лимонада“ и последвалите ги романи, през 2019 г. българските почитатели на Мамен Санчес ще могат да се насладят на още една нова книга от испанската авторка - „Времето на жените без часовник“.


Мамен Санчес - нова книга la hora de las mujeres sin reloj

Оригиналната корица на „Времето на жените без часовник“

(La hora de las mujeres sin reloj)

 

Романът разказва историята на екстравагантната писателка Естела Валиенте – от израстването й в малко провинциално градче, пътя й до Нобеловата награда за литература до драматичните причини, принудили я да се скрие от света и да прекара 50 години от живота си в изгнание. Книгата предлага по малко от всичко - разнообразни герои, всеки със своята история и тайни, криминална интрига, забранена любов... А Мамен Санчес поднася историята с типичния си увлекателен стил, който спечели сърцата на хиляди читатели в България.

Преводът на „Времето на жените без часовник“ е дело на обичаната българска писателка Ивинела Самуилова и се предвижда книгата да бъде публикувана в началото на пролетта.

Мамен Санчес е трето поколение журналист. Заместник главен редактор на популярното списание ¡Hola! и главен редактор на ¡Hola!, Мексико. Майка на пет деца и автор на множество романи, тя продължава да създава интригуващи истории, които забавляват, замислят и омагьосват читатели от цял свят.

 

Вижте повече за писателката и нейните книги тук.