Зарадвайте вашите близките и приятели с някое от заглавията, които сме подбрали специално за предстоящите празници.

„Тъй рече баба Ега“ и „Бабо, разкажи ми спомен“, които са част от магическия свят на Ивинела Самуилова  са вече тук и като луксозни подръчни издания.

 

Доверете се на изпълнителния директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген Майк Викинг с неговите „Изкуството да създаваме спомени“, „Малък наръчник по хюга“, „Малък наръчник по люка“които ще ви покажат как да постигнете щастие, уют и близост с любимите хора.

 

Речите, които промениха историята“ и „Събитията, които промениха света“ са две прекрасно илюстрирани издания, които съдържат забележителни речи и истории, които променят облика на света.

 

Клуб Класика е изискана поредица на ИК „Хермес“, която включва едни от най-емблематичните книги, което всяко поколение препокрива и цени. Техният елегантен дизайн допринася за колекционерската им стойност. Докоснете се до красотата на „Quo Vadis“ от Хенрик Сенкевич, „Въздействие“ от Джейн Остин, „Бих умрял за теб и други изгубени истории“ от Ф. Скот Фиджералд, „Тайнствената непозната“ от Ан Бронте и много други.

 

Фините и красиви издания с твърди корици на „Книгата на Руми“ от Мариам Мафи „Отвори сърцето си“ от Аджан Брам, „Какво знам със сигурност“ от Опра Уинфри, „Лиценз за щастие“ от Аджан Брам, „Нека ти разкажа“ от Хорхе Букай и други ще ви разкажат много вдъхновяващи и вълнуващи истории, към които ще искате да се връщате отново и отново.

 

Зайчено ме изслуша“ от Кори Доерфелд, „Винаги ще те обичам“ от Марк Сперинг, „Ще те обичам нощ и ден“ от Смрити Прасадам-Холс и „Вълшебни приказки за Коледа“ са прекрасни книжки, които съчетават красиви илюстрации и вълшебно разказани приказки. Те въздействат както на малките, така и на порасналите деца и остават топла следа в сърцето на всеки докоснал се до тях.

ИК „Хермес“ предлага голямо тематично и жанрово разнообразие за всички възрасти и вкусове.

Тук можете да видите още романи на български и чуждестранни автори, нехудожествена литература, детски книги и много други. А от 16 до 25 декември по едно ново заглавие на ИК "Хермес" ще ви очаква с 50% отстъпка в нашия Коледен календар.

Екипът на ИК „Хермес“ ви желае топли и светли празници!