След като развълнува почитателите на българската литература с дебютния си роман „Дом“, Камелия Кучер се завръща с нова увлекателна история. „Нощ“ разказва за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта, за предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си.

Нощ от Камелия Кучер

Романът ще бъде в книжарниците от 8 октомври, но читателите вече могат да се потопят в историята на Ева и Виторио с официалния трейлър на „Нощ“!

Нощ - трейлър - 1

Режисьор на видеото е Яна Титова, оператор - Мартин Балкански, продуценти - No Blink (Александър Алексиев и Ники Стоичков), а главните роли се изпълняват от актьорите Мартин Методиев (Виторио) и Андреа Йорданова (Ева). Трейлърът е заснет в Парк-музей "Врана" и проследява една съдбоносна среща между двамата герои, докато гласът на актьора Стоян Алексиев ни потапя в мислите на Виторио.

Нощ - трейлър - 2

По повод работата по видеото режисьорката Яна Титова споделя: 
Думите на Камелия винаги са толкова дълбоки и проникновени, че остават в съзнанието за дълго време. Още докато четях първите сцени от "Нощ", благодарение на невероятната способност на Камелия да описва нещата, виждах всичко в картини, и си мислих, колко чувствен филм би се получил. Щастлива съм, че успяхме да заснемем една сцена от книгата, а вълшебството на думите й обхвана целия екип.

Самата Камелия Кучер взима активно участие в подготвянето на трейлъра и определя снимачния ден като силно вълнуващ и незабравим:
Съживихме "Нощ". Неописуемо е усещането да видиш как написаното от теб оживява в картини - моята история, съживена от Яна, Мартин и целия прекрасен екип по един наистина вълшебен начин.

 

 

 

Почитателите на авторката вече могат да направят предварителна поръчка за „Нощ“ от електронна книжарница „Хермес“. Всички читатели, поръчали книгата до 6 октомври включително, ще я получат с персонален автограф. 
Вижте повече за книгата или направете поръчка тук.