Традиционните книжни дни се завръщат в книжарници „Хермес“ със страхотни намаления до 70%!

 

 

 

 

 С наближаването на коледните празници идва време да изберете и подходящите подаръци. Книгата е подарък, който може да зарадва всеки, а с промоцията Book Days имате възможност да избирате от разнообразни отстъпки и много увлекателни заглавия!

Заглавията със 70% отстъпка може да видите тук, а книгите с 50% отстъпка – тук. Сред тях ще откриете динамични трилъри и вълнуващи любовни романи, приложна психология и забавни детски книжки.

С 30% отстъпка ви очакват най-новите книги от популярни автори като Жозе Родригеш душ Сантуш, Джоджо Мойс, Даниъл Силва, Антъни Уилям, Джени Хейл, Марк Менсън. Не пропускайте и любимите български писатели Ивинела Самуилова, Владимир Зарев, Недялко Славов, Неда Антонова, Георги Мишев, Камелия Кучер, Иван Станков и много други.

Вижте всички заглавия на Издателска къща „Хермес“ тук.

Ще откриете разнообразни луксозни издания, чудесен подарък за предстоящите празници, както и страхотни книги за най-малките.

Промоцията стартира на 24 ноември 2020 г. Срокът за доставка на поръчките, постъпили онлайн по време на кампанията, е до 07.12.2020 г.

За да се възползвате от отстъпките в книжарница „Хермес“ във вашия град, е необходимо да представите промоционален талон. Може да го изтеглите и разпечатате като PDF тук както и да ви бъде предоставен на място в книжарницата.

 

Да споделим заедно радостта от четенето!