Най-новата книга на Карл-Йохан Форсен Ерлин – „Смелият Морис – една седмица с главата надолу“, вече е № 1 в литературните бестселър класации в Япония. Само няколко месеца след публикуването, японското издание на книгата оглави списъците с най-продавани заглавия на двата най-големи дистрибутора на книги в страната и първият тираж беше изчерпан.

                                                                       смелия-морис-в-япония

По време на японското си турне Ерлин взе участие в популярно телевизионно предаване, по време на което обучава група японски знаменитости относно комуникационните техники и поведенческата психология.

                                                                        Smeliqt Moris- korica

На българските читатели Ерлин е добре познат с книгите си „Зайчето, което иска да заспи“ и „Слончето, което иска да заспи“, в които включва всички доказани от практиката техники и някои нови трикове за по-бързо и безпроблемно заспиване. Последната му книга – „Смелият Морис – една седмица с главата надолу“, помага на детето да се справи с ежедневните предизвикателства и да добие повече самоувереност. Българското издание на книгата ще бъде в книжарниците от 2 октомври!