Всички книги на ИК "Хермес" ви очакват с 20% отстъпка от 31 юли до 9 август!

 

 

 

Издателска къща „Хермес“ ви кани на „Алея на книгата“ 2020 в град Варна. Заповядайте в периода от 31 юли до 9 август в пешеходната зона на бул. "Сливница", (между хотел „Черно море“ и „Фестивален и Конгресен Център“ - Варна), където ще ви очакват любимите ви книги от ИК „Хермес“!

На шатра №2, всеки ден от 10:00 до 22:00 часа ще може да намерите книгите на едни от най-обичаните български и чужди автори с 20% отстъпка! В морската столица ще ви очакват най-новите романи от Джоджо Мойс, Джени Хейл, Нора Робъртс, Даниъл Силва, както и бестселъри като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Мъжът от Константинопол“, „Лечителят медиум“.

 

Почитателите на българската литература ще открият най-новите романи на Неда Антонова и Георги Мишев, както и любими заглавия от Ивинела Самуилова, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Камелия Кучер, Деметра Дулева, Димо Райков, Георги Божинов и много други.

 

Независимо дали търсите книга за лятната си почивка, интересни четива за най-малките или идеи за подарък, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството!

 

Събития по време на „Алея на книгата“ – Варна 2020

 

 31.07.2020 г. (петък) от 19,00 часа, шатра №2

Книга с автограф от Елица Виденова, автор на поетичната книга „Хляб за утре“

 

01.08.2020 г. (събота) от 19,00 часа, шатра №2

Книга с автограф от Ангел Ангелов, автор на „Пътуването“ и „Внезапно сбогуване

 

04.08.2020 г. (вторник) от 19,00 часа, Литературен кът

Среща разговор с Неда Антонова, автор на романа „Безмълвие“

 

Заповядайте на „Алея на книгата“ - Варна, шатра №2, от 31 юли до 9 август, за да споделим радостта от четенето край морския бряг!