„Французойките не спят сами“ от Джейми Кат Калън излиза на 13 август, а сега може да видите 8 малки хитрини, които авторката е събрала в нея. Не пропускайте и интервюто с писателката тук.

Francuzoikite ne spiat sami (FINAL Cover)

1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, че може да я загуби във всеки един момент.

2. Когато мислите като французойка, за любовта няма възраст. Любовта и сексът, привлекателността и красотата не са запазени само за младите.

3. Умът е непреходен. Красотата повяхва. Но умът ще ви поддържа красиви, без значение на колко години сте.

4. Ако вярвате, че сте красива, вие сте красива. Това е проста промяна в мисленето, защото, след като веднъж повярвате, че сте красива, вие се грижите по-добре за себе си.

французойките не спят сами - илюстрация 1

5. Върнете си правото да бъдете жена, поддавайки се на настроения, капризи и емоции. Животът е много по-забавен, когато не се опитвате да действате уравновесено през цялото време!

6. Най-важното в една връзка е да запазите личността си, да живеете своя живот, а не живота на съпруга си.

7. Любовта е ритуал, на който трябва да се насладиш бавно – точно както се наслаждаваме на добрата храна.

8. Всички ние сме малко французи, когато става въпрос за любов и романтика. Това е така, защото френската култура е култура на женственост и красота, така че с право принадлежи на всички жени по света.

французойките не спят сами - илюстрация 2

Вижте още за книгата тук.